שמים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים. מוסיפים את השמן והביצה ומערבבים עם כף/ מרית.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים בהדרגה את המים וכשהבצק מתגבש ונהיה דביק ממשיכים לעבד עם היד בתנועות סיבוביות, דומה לאיך שלשים בשר לקציצות. לקראת הסוף מוסיפים את המלח ולשים עוד קצת.
שלב 3
0 דקות
מכסים במגבת ומתפיחים שעה וחצי בתנור שחומם ל-50 מעלות. הבצק אמור להכפיל את נפחו.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את הבצק ומחממים את התנור ל-180 מעלות.
שלב 5
0 דקות
מקמחים משטח ולשים את הבצק ממש מעט ומחלקים ל-3 או 4 או 5 רצועות, תלוי בצורת הקליעה שברצונכם לעשות. הכל עובד.
שלב 6
0 דקות
מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
שלב 7
30 דקות
אופים 30-35 דקות עד שהחלה מזהיבה.
שלב 1
מתוך
7
שמים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים. מוסיפים את השמן והביצה ומערבבים עם כף/ מרית.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים בהדרגה את המים וכשהבצק מתגבש ונהיה דביק ממשיכים לעבד עם היד בתנועות סיבוביות, דומה לאיך שלשים בשר לקציצות. לקראת הסוף מוסיפים את המלח ולשים עוד קצת.
שלב 3
מתוך
7
מכסים במגבת ומתפיחים שעה וחצי בתנור שחומם ל-50 מעלות. הבצק אמור להכפיל את נפחו.
שלב 4
מתוך
7
מוציאים את הבצק ומחממים את התנור ל-180 מעלות.
שלב 5
מתוך
7
מקמחים משטח ולשים את הבצק ממש מעט ומחלקים ל-3 או 4 או 5 רצועות, תלוי בצורת הקליעה שברצונכם לעשות. הכל עובד.
שלב 6
מתוך
7
מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
שלב 7
מתוך
7
אופים 30-35 דקות עד שהחלה מזהיבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0