המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים ליצירת בצק (אפשר גם במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר, אבל לא לעבד יותר מדי). *ניתן להמיר את הקמח תירס בסולת, את הבולגרית בצפתית ואת היוגורט בשמנת חמוצה, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
יוצקים לתבניות מאפינס משומנות (ממלאים עד שפתן) ואופים בחום בינוני 60 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים.
ניתן גם לאפות בתבנית מלבנית בתור פשטידה ואחר כך לחתוך לריבועים גדולים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0