המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את הביסקוויטים והחלבה במעבד מזון עם להב פלדה. מוסיפים את החמאה המותכת, ומערבבים היטב.
מהדקים את תערובת הבצק לתחתית תבנית עגולה או מרובעת (אבל לא לשוליים, כלומר לא יוצרים קלתית כמו של פאי, אלא רק ביסקוויט שטוח). עובי הבצק המהודק צריך להיות לא פחות מחצי ס"מ ולא יותר מסנטימטר אחד.
מביאים את השמנת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מוסיפים את הווניל, ומחכים שתיים-שלוש דקות. מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
יוצקים את הקרם על הביסקוויט, מכסים בניילון נצמד (כך שלא ייגע בקרם) ומקפיאים. מגישים קפוא. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0