המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את תפוחי האדמה עם כל התבלינים ומניחים בצד לחצי שעה לספיגת טעמים (כמה שיותר זמן יותר טוב).
בסיר עם מעט שמן מטגנים היטב את חתיכות הבשר מכל הכיוונים. *ניתן להמיר את הבשר בשוקי עוף באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את הבצל ומערבבים טוב, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה ומכסים עם מים עד לכיסוי מלא.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0