מנפים את הקמח בקערה ויוצרים גומה במרכזו. שמים בגומה את הביצים, המים והמלח. מערבבים לאט את הקמח והנוזלים בכף עץ עד שיתקבל בצק ספוגי נוזלי למחצה.
שלב 2
0 דקות
מרתיחים שש כוסות מים בסיר גדול ומתבלים במלח. טובלים כף מתכת במים רותחים, לוקחים מעט מן הבצק ומחליקים לסיר המים. הבצק אינו מחליק מן הכף בקלות ויש לחבוט את הכף בקצה הסיר כדי שיגלוש פנימה. כך ממשיכים עד סוף הבצק.
שלב 3
10 דקות
אחרי שהמים ירתחו שוב, מקטינים את האש ומבשלים את הבצקניות בסיר כ-10 דקות. על הבצקניות להיות מבושלות היטב מבפנים. יש להקפיד לא לבשל בסיר קטן מדי, או לא למלא את הסיר יתר על המידה, כדי שהבצקניות לא תדבקנה זו לזו.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את הבצקניות מהמים ומניחים על מסננת. מגישים במרק חם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מנפים את הקמח בקערה ויוצרים גומה במרכזו. שמים בגומה את הביצים, המים והמלח. מערבבים לאט את הקמח והנוזלים בכף עץ עד שיתקבל בצק ספוגי נוזלי למחצה.
שלב 2
מתוך
4
מרתיחים שש כוסות מים בסיר גדול ומתבלים במלח. טובלים כף מתכת במים רותחים, לוקחים מעט מן הבצק ומחליקים לסיר המים. הבצק אינו מחליק מן הכף בקלות ויש לחבוט את הכף בקצה הסיר כדי שיגלוש פנימה. כך ממשיכים עד סוף הבצק.
שלב 3
מתוך
4
אחרי שהמים ירתחו שוב, מקטינים את האש ומבשלים את הבצקניות בסיר כ-10 דקות. על הבצקניות להיות מבושלות היטב מבפנים. יש להקפיד לא לבשל בסיר קטן מדי, או לא למלא את הסיר יתר על המידה, כדי שהבצקניות לא תדבקנה זו לזו.
שלב 4
מתוך
4
מוציאים את הבצקניות מהמים ומניחים על מסננת. מגישים במרק חם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0