המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בווק.
שמים מעט מהבצל הירוק והבזיליקום בצד. מקפיצים את יתר הירקות בשמן כ-5 דקות.
מוסיפים את העוף (בשלוש נגלות) ומקפיצים עד שהנגלה השלישית מלבינה.
מוסיפים את הסויה והסוכר ומערבבים. מוסיפים את הבצל והבזיליקום ששמרנו, מערבבים ומגישים מייד, על אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0