המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את הירקות (מלבד העלים) וחותכים לקוביות.
מניחים בסיר גדול, מוסיפים מים לכיסוי כ-2 ס"מ מעל לירקות, מוסיפים את אבקת המרק, המלח והפלפל.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד להתרככות הירקות.
מוציאים חלק גדול מהמים ומעבירים אותם לסיר אחר.
מוסיפים לסיר הירקות את העלים הקצוצים, מערבלים עם מוט בלנדר עד קבלת מרקם אחיד וסמיך.
מוסיפים מי בישול עד קבלת הסמיכות הרצויה.
מגישים חם או קר בתוספת קרוטונים מתובלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0