המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר מבשלים על אש קטנה את תפוחי העץ עם קינמון וסוכר מערבבים מידי פעם ומכסים במכסה (אין צורך להוסיף נוזלים). כשהתרככו מעט מקררים.
את החומרים לבצק מערבבים עד לקבלת בצק חלק. 2/3 מכמות הבצק משטחים בתבנית בבסיס ובדפנות.
מניחים תפוח עץ על הבצק. ל 1/3 הבצק שנותר מוסיפים 1/4 כוס קמח ומפוררים במגררת בעלת חורים גדולים מעל התפוחים.
מפזרים מעל הבצק קינמון וסוכר ואופים עד שמוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0