המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים את הבצל במעט שמן, מוסיפים עגבניות קצוצות ומאדים עד שהן מתרככות.
מוסיפים רסק ותבלינים מערבבים היטב.
מוסיפים את האורז השטוף וכוס מים מבשלים תוך ערבוב עד שהמים נספגים.
מכבים את האש, שמים במרכז את העוף. אפשר להוסיף תפוחי אדמה קלופים מתובלים במלח ופלפל.
אני מניחה מעל נייר אפייה ומעליו ביצים.
מכניסים לתנור מחומם לחום 200 מעלות לחצי שעה.
מנמיכים את החום ל-100 מעלות ומשאירים לכל הלילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0