המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות של האריזה (שמופיעות תחת הכותרת "הכנה ללא בישול"). בעצם, מה שצריך לעשות הוא לשפוך על הקוסקוס מים רותחים, לחכות קצת, ואז להוסיף מלח, פלפל, מעט שמן זית ולערבב.
קוצצים את העגבניות, המלפפונים והפלפל לקוביות קטנות. חותכים את הבצלים הירוקים לטבעות וקוצצים דק את השום ועשבי התיבול.
מוסיפים לקוסקוס, מתבלים בקליפת לימון ומיץ לימון ומערבבים. טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד מלח, פלפל שחור גרוס ומעט שמן זית.
סלט הטאבולה נהדר כתוספת ואפילו כמנה עיקרית בארוחה צמחונית קלה. והוא נשמר מצוין במקרר לארוחה של מחר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0