המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על גבי האריזה.
קולים את השקדים והצנוברים עד שהם מזהיבים ומניחים בצד.
מזהיבים את הבצל בשמן ומניחים בצד.
יוצקים למחבת את הדבש והווניל ומחממים מעט. חוצים את הדבלים, המשמשים והשזיפים ומוסיפים למחבת יחד עם הצימוקים, החמוציות והקינמון.
מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה שלוש דקות אגב ערבוב מתמיד. אם צריך, מוסיפים טיפונת מים רותחים.
מוסיפים את השקדים, הצנוברים והבצל המטוגן וממשיכים לבשל אגב ערבוב עוד דקה.
יוצקים על הקוסקוס המוכן (בצלחות אישיות או בכלי הגשה מרכזי) ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0