מרסקים את הפתי בר וממסים חמאה. מערבבים יחד עד שכל הפתי בר עטוף בחמאה.
שלב 2
0 דקות
מהדקים את התערובת ויוצרים בצק בתחתית תבנית מרובעת.
שלב 3
0 דקות
ממיסים את השוקולד: שוברים את השוקולד הלבן לקוביות ומכניסים להמסה במיקרוגל למשך דקה בכמה פעימות, עד שהשוקולד נמס ומתקבל מרקם חלק. מערבבים עם כפית בין פעימה לפעימה.
שלב 4
0 דקות
מכינים קרם שוקולד וגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר לקצף חזק ויציב.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים בזהירות את הגבינה הלבנה ומערבבים בזהירות בתנועת קיפול עד קבלת תערובת אחידה. מוספים בזהירות את השוקולד הלבן ומערבבים.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את הקרם על בצק הפתי בר ומשטחים.
שלב 7
0 דקות
מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות.
שלב 1
מתוך
7
מרסקים את הפתי בר וממסים חמאה. מערבבים יחד עד שכל הפתי בר עטוף בחמאה.
שלב 2
מתוך
7
מהדקים את התערובת ויוצרים בצק בתחתית תבנית מרובעת.
שלב 3
מתוך
7
ממיסים את השוקולד: שוברים את השוקולד הלבן לקוביות ומכניסים להמסה במיקרוגל למשך דקה בכמה פעימות, עד שהשוקולד נמס ומתקבל מרקם חלק. מערבבים עם כפית בין פעימה לפעימה.
שלב 4
מתוך
7
מכינים קרם שוקולד וגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר לקצף חזק ויציב.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים בזהירות את הגבינה הלבנה ומערבבים בזהירות בתנועת קיפול עד קבלת תערובת אחידה. מוספים בזהירות את השוקולד הלבן ומערבבים.
שלב 6
מתוך
7
יוצקים את הקרם על בצק הפתי בר ומשטחים.
שלב 7
מתוך
7
מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0