המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס (כ-12 פשטידות אישיות).
טורפים ביצים בקערה, מוסיפים ממרח פסטו ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
ממלאים תבנית שקעים בתערובת.
אופים בתנור מחומם כ-40-35 דקות, עד הזהבה והתייצבות. ממתינים כ-10 דקות ורק אז מחלצים.
ניתן לשמור בכלי אטום במקרר, עד 3 ימים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0