המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים מחבת רחבה על האש. כשהמחבת חמה מפזרים בה באופן אחיד ככל הניתן את הסוכר.
מנמיכים את האש לבינונית, וממיסים את הסוכר מספר דקות. מאפשרים לו לבעבע קלות.
קולפים ופורסים את הבננות, ומניחים בצד.
אחרי 2-3 דק' כשהסוכר מוכן, מכניסים קוביות של חמאה במיקומים שונים במחבת ובזמן שהם נמסים ומתערבבים עם הקרמל, יוצקים פנימה גם את פרוסות הבננה ומערבבים בכף עץ היטב עוד 1-2 דק'.
מכבים את האש ומעבירים לצלחת הגשה גדולה. במרכז הצלחת מניחים מספר כדורי גלידה וניל ואוכלים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0