המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים חצי בצל לבן עד שקיפות, מוסיפים גזר מגורד ושן שום קצוצה, ומטגנים עד ריכוך.
מוסיפים 200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות ומטגנים קצת עד שהבשר נהיה לבן.
מוסיפים 2 כוסות פתיתים, מטגנים ומערבבים הכול יחד.
יוצקים 3 כוסות מים רותחים או ציר ממרק עוף.
מתבלים בפלפל, מלח, פפריקה, כורכום ומרק עוף, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה, במכסה סגור, כ-8 דקות.
מכבים ומניחים כעשר דקות לפני שפותחים את הסיר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0