בקערת המיקסר מקציפים את חלבוני הביצה לקצף יציב, מעבירים את הקצף לקערה נפרדת, וממשיכים לשלב הבא. אין צורך לנקות את קערת המיקסר.
שלב 3
0 דקות
מכניסים לקערת המיקסר את חלמוני הביצה (הצהובים), הסוכר, הדבש, השמן ותמצית הווניל ומקציפים יחד לתערובת אוורירית.
שלב 4
0 דקות
מסירים את וו ההקצפה של המיקסר ומרכיבים במקומו את וו הגיטרה. מוסיפים לקערת המיקסר את התמרים המעוכים, תפוח העץ המגורד, הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לערבל במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את האגוזים ואת קצף החלבונים לקערת המיקסר ומקפלים בעדינות עם לקקן סיליקון את הקצף לתוך התערובת עד לקבלת מסה אחידה.
שלב 6
0 דקות
מעבירים את התערובת לתוך תבנית משומנת היטב בתרסיס שמן ואופים 50 דקות עד שהתערובת יציבה אך רכה וספוגית למגע.
שלב 7
0 דקות
מצננים בטמפרטורת החדר ומוציאים את העוגה מהתבנית. ניתן לבזוק אבקת סוכר למראה מרשים וחגיגי.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור ל-150 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
בקערת המיקסר מקציפים את חלבוני הביצה לקצף יציב, מעבירים את הקצף לקערה נפרדת, וממשיכים לשלב הבא. אין צורך לנקות את קערת המיקסר.
שלב 3
מתוך
7
מכניסים לקערת המיקסר את חלמוני הביצה (הצהובים), הסוכר, הדבש, השמן ותמצית הווניל ומקציפים יחד לתערובת אוורירית.
שלב 4
מתוך
7
מסירים את וו ההקצפה של המיקסר ומרכיבים במקומו את וו הגיטרה. מוסיפים לקערת המיקסר את התמרים המעוכים, תפוח העץ המגורד, הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לערבל במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את האגוזים ואת קצף החלבונים לקערת המיקסר ומקפלים בעדינות עם לקקן סיליקון את הקצף לתוך התערובת עד לקבלת מסה אחידה.
שלב 6
מתוך
7
מעבירים את התערובת לתוך תבנית משומנת היטב בתרסיס שמן ואופים 50 דקות עד שהתערובת יציבה אך רכה וספוגית למגע.
שלב 7
מתוך
7
מצננים בטמפרטורת החדר ומוציאים את העוגה מהתבנית. ניתן לבזוק אבקת סוכר למראה מרשים וחגיגי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0