המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים כשלוש דקות.
מוסיפים את הגזר ושאר הירקות ומטגנים כשתי דקות נוספות.
מוסיפים 800 מ"ל מים רותחים ושתי כפות מרק תיבול, מכסים ומבשלים שש דקות.
לאחר הבישול, משאירים את הסיר מכוסה עוד כחמש דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0