המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים חמאה ושמן בסיר, ומאדים את הבצל, שום, ג'ינג'ר ופלפל, כ-שבע דקות.
מוסיפים בהדרגה שתי כפות קמח ומערבבים היטב.
מוסיפים ציר העוף (או מים ואבקת מרק עוף של אסם), תירס, למון גראס, וסוחטים קצת מיץ לימון.
מרתיחים ומבשלים מכוסה על אש קטנה כחצי שעה.
מוציאים את גבעולי הלמון גראס, מוסיפים חלב (או מיכל קרם קוקוס) וממשיכים לבשל עוד חמש דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0