המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
הכנת הבצק: מערבבים את חומרי הבצק לתערובת פירורית לחה.
מהדקים את הבצק לתחתית התבנית לשכבה אחידה.
אופים במשך 20 דקות או עד שהבסיס מקבל צבע זוהב עדין.
מוציאים מהתנור ומניחים לצינון.
הכנת המילוי: מקציפים במערבל שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג וניל עד שמתקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הגבינות ומערבבים ידנית עד קבלת קרם אחיד.
מורחים את הקרם על שכבת הבסיס שבתבנית ומקשטים בפירות.
מאחסנים במקרר למשך לילה או מינימום 5 שעות עד לייצוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0