המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת מלית התרד: מכניסים לסיר את התרד הקפוא, מחכים שיפשיר ויוציא את הנוזלים, מחכים שיתאדה. מסננים היטב וחותכים בעזרת סכין.
מוסיפים גבינה בולגרית וביצים, מערבבים היטב ומצננים.
הרכבה: לוקחים עלה פילו, מורחים בשמן זית ומפזרים קשקבל מגורד, וכך ממשיכים עם עוד שישה עלים.
חותכים 16 ריבועים (אפשר בעזרת גלגלת הפיצה).
מניחים מלית באמצע, ומצמידים את הקצוות.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, מורחים שוב בשמן.
אופים בערך 30 דקות עד שמשחים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0