המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את האגסים ומוציאים את הגלעינים. פורסים לפרוסות דקות ומשרים בערק כשעה.
מניחים בקערת המיקסר את הביצים והסוכר ומקציפים 5 דקות, עד שהתערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים את השמנת החמוצה והחמאה וממשיכים לערבל עוד דקה. בסוף מוסיפים את הקמח, ושאר התבלינים לערבול קצר ביותר, עד שהתערובת חלקה ואחידה.
מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים את פרוסות האגסים לתוך התערובת (כולל הערק שבצלחת).
מורחים תבנית קפיצית 26 או שתי תבניות אינגליש קייק בחמאה ובוזקים לתוכה סוכר, כך שחלקה הפנימי של התבנית יהיה מצופה לגמרי בסוכר.
יוצקים אל התבנית את התערובת.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ45 דק'-שעה, עד שהעוגה יציבה.
לפני ההגשה, מפזרים מעט אבקת סוכר על העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0