מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון. מפעילים את המעבד עד שנוצרים פירורים גדולים. מוציאים מהמעבד ויוצרים בעדינות בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות 120 דקות לפני השימוש.
שלב 2
0 דקות
מחממים את התנור לחום נמוך-בינוני של 160 מעלות. משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ומניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לעיגול גדול בעובי 0.3 מ"מ התואם את גודל התבנית (כולל שוליים). מעבירים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
שלב 4
0 דקות
מעבירים את הגבינת שמנת והשמנת החמוצה למיקסר. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים סוכר, ביצים ופודינג וניל. מערבלים מעט.
שלב 5
0 דקות
מכניסים לתחתית התנור תבנית קטנה עם שתי כוסות מים.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית מעל הבצק, ממלאים את התבנית כמעט עד לקו הבצק.
שלב 7
0 דקות
אופים בחום של 160 מעלות, כ-30 דקות.
שלב 8
0 דקות
מורידים את התנור לטמפרטורה של 150 מעלות ואופים כ-25 דקות נוספות.
שלב 9
0 דקות
מצננים בטמפרטורת החדר כ-20 דקות.
שלב 10
0 דקות
מעבירים למקרר ל-30 דקות.
שלב 11
0 דקות
לציפוי: יוצקים לקערה את השמנת והחלב. מוסיפים את תוכן שקית הפודינג והקפה. מקציפים כ-3 דקות במיקסר.
שלב 12
0 דקות
מעבירים לצינון למקרר ל-10 דקות נוספות לפני ההרכבה.
שלב 13
0 דקות
להרכבה: מצפים את פני העוגה בקרם פודינג יציב. מישרים בעזרת מרית כך שפני העוגה יהיו אחידים. מפזרים מעל שוקולד חלב מגורר ומגישים.
שלב 14
0 דקות
העוגה נשמרת מכוסה במקרר ל-3 ימים.
שלב 1
מתוך
14
מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון. מפעילים את המעבד עד שנוצרים פירורים גדולים. מוציאים מהמעבד ויוצרים בעדינות בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות 120 דקות לפני השימוש.
שלב 2
מתוך
14
מחממים את התנור לחום נמוך-בינוני של 160 מעלות. משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
14
על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לעיגול גדול בעובי 0.3 מ"מ התואם את גודל התבנית (כולל שוליים). מעבירים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.
שלב 4
מתוך
14
מעבירים את הגבינת שמנת והשמנת החמוצה למיקסר. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים סוכר, ביצים ופודינג וניל. מערבלים מעט.
שלב 5
מתוך
14
מכניסים לתחתית התנור תבנית קטנה עם שתי כוסות מים.
שלב 6
מתוך
14
יוצקים את הבלילה לתבנית מעל הבצק, ממלאים את התבנית כמעט עד לקו הבצק.
שלב 7
מתוך
14
אופים בחום של 160 מעלות, כ-30 דקות.
שלב 8
מתוך
14
מורידים את התנור לטמפרטורה של 150 מעלות ואופים כ-25 דקות נוספות.
שלב 9
מתוך
14
מצננים בטמפרטורת החדר כ-20 דקות.
שלב 10
מתוך
14
מעבירים למקרר ל-30 דקות.
שלב 11
מתוך
14
לציפוי: יוצקים לקערה את השמנת והחלב. מוסיפים את תוכן שקית הפודינג והקפה. מקציפים כ-3 דקות במיקסר.
שלב 12
מתוך
14
מעבירים לצינון למקרר ל-10 דקות נוספות לפני ההרכבה.
שלב 13
מתוך
14
להרכבה: מצפים את פני העוגה בקרם פודינג יציב. מישרים בעזרת מרית כך שפני העוגה יהיו אחידים. מפזרים מעל שוקולד חלב מגורר ומגישים.
שלב 14
מתוך
14
העוגה נשמרת מכוסה במקרר ל-3 ימים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0