המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל המצרכים היבשים.
יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את החומרים הלחים. לשים מעט לתערובת אחידה.אם הבצק קשה לעיבוד מוסיפים כף או שתיים של מים.
מרדדים את הבצק תוך הוספת קמח לפי הצורך וקורצים עוגיות בצורות הרצויות.
מסדרים בתבנית על גבי נייר אפיה, מפזרים סוכר וקינמון ואופים כ-15 דקות או עד שהן משחימות קלות.
מצננים ושומרים בקופסה אטומה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0