שמים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את החציל, הזוקיני, הפלפלים והפטריות, כל ירק בנפרד, עד להזהבה.
שלב 2
0 דקות
מחממים בסיר גדול שמן זית, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את האורז ומטגנים 2 דק'.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הירקות המטוגנים, החמוציות, המשמש, האפונה ועשבי התיבול, ומתבלים בתבלינים הרשומים (כפית שטוחה מכל סוג).
שלב 5
0 דקות
מערבבים את אבקת מרק הירקות עם המים ויוצקים לסיר. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה 20 דק', מסירים מהלהבה ומניחים בצד ל-20 דק' נוספות.
שלב 6
0 דקות
מערבבים את כל תכולת הסיר ומעבירים לצלחת הגשה מרכזית. זורים מעל צנוברים ושקדים ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
שמים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את החציל, הזוקיני, הפלפלים והפטריות, כל ירק בנפרד, עד להזהבה.
שלב 2
מתוך
6
מחממים בסיר גדול שמן זית, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את האורז ומטגנים 2 דק'.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הירקות המטוגנים, החמוציות, המשמש, האפונה ועשבי התיבול, ומתבלים בתבלינים הרשומים (כפית שטוחה מכל סוג).
שלב 5
מתוך
6
מערבבים את אבקת מרק הירקות עם המים ויוצקים לסיר. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה 20 דק', מסירים מהלהבה ומניחים בצד ל-20 דק' נוספות.
שלב 6
מתוך
6
מערבבים את כל תכולת הסיר ומעבירים לצלחת הגשה מרכזית. זורים מעל צנוברים ושקדים ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0