בסיר לא עמוק מחממים מעט שמן זית. מוסיפים את נתח הצלי ו-"סוגרים" אותו משני הצדדים ומעבירים לצלחת. מוסיפים את יתרת שמן הזית ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה יפה. מנמיכים את הלהבה, ממליחים ומפלפלים, מתבלים בשאטה וכורכום ומערבבים שוב היטב.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את נתח הבשר ומכסים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים וחצי על אש קטנה ביותר.
שלב 3
0 דקות
בתום הבישול מוציאים את הנתח ומקררים. בינתיים, מוסיפים את העגבניות המגורדות והצימוקים לסיר עם הבצל.
שלב 4
0 דקות
לאחר שנתח הבשר הצטנן, פורסים אותו לפרוסות או חותכים לקוביות.
שלב 5
0 דקות
מחזירים את נתחי הבשר לסיר ומבשלים למשך לפחות שעה, על להבה נמוכה.
שלב 6
0 דקות
להגשה: מניחים על צלחת מהבצלים והצימוקים שספגו את טעמי הבשר ועליהם נתחים מהצלי. מפזרים שבבי בצל מטוגן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
בסיר לא עמוק מחממים מעט שמן זית. מוסיפים את נתח הצלי ו-"סוגרים" אותו משני הצדדים ומעבירים לצלחת. מוסיפים את יתרת שמן הזית ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה יפה. מנמיכים את הלהבה, ממליחים ומפלפלים, מתבלים בשאטה וכורכום ומערבבים שוב היטב.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את נתח הבשר ומכסים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים וחצי על אש קטנה ביותר.
שלב 3
מתוך
6
בתום הבישול מוציאים את הנתח ומקררים. בינתיים, מוסיפים את העגבניות המגורדות והצימוקים לסיר עם הבצל.
שלב 4
מתוך
6
לאחר שנתח הבשר הצטנן, פורסים אותו לפרוסות או חותכים לקוביות.
שלב 5
מתוך
6
מחזירים את נתחי הבשר לסיר ומבשלים למשך לפחות שעה, על להבה נמוכה.
שלב 6
מתוך
6
להגשה: מניחים על צלחת מהבצלים והצימוקים שספגו את טעמי הבשר ועליהם נתחים מהצלי. מפזרים שבבי בצל מטוגן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0