מוסיפים את הדלעת, תפוחי אדמה, מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים מלח ומרק עוף, ומבשלים על אש נמוכה, עד שהירקות רכים כ-45 דקות.
שלב 4
4 דקות
טורפים פנימה את השמנת המתוקה (ניתן להמיר את השמנת המתוקה בקרם פרש באותה כמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). ונוזלים נוספים, עד לקבלת מידת סמיכות רצויה.
שלב 5
0 דקות
מתקנים את התיבול ומגישים עם עירית קצוצה וקרוטונים.
שלב 1
מתוך
5
מחממים את החמאה ומטגנים את הבצל עד הפיכתו לשקוף.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הקארי ומבעבעים שניות ספורות.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הדלעת, תפוחי אדמה, מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים מלח ומרק עוף, ומבשלים על אש נמוכה, עד שהירקות רכים כ-45 דקות.
שלב 4
מתוך
5
טורפים פנימה את השמנת המתוקה (ניתן להמיר את השמנת המתוקה בקרם פרש באותה כמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). ונוזלים נוספים, עד לקבלת מידת סמיכות רצויה.
שלב 5
מתוך
5
מתקנים את התיבול ומגישים עם עירית קצוצה וקרוטונים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0