בסיר לחץ לטגן שני בצל גדולים קצוצים, להוסיף שיני שום קצוצות או כתושות.
שלב 2
0 דקות
כשהבצל מזהיב להוסיף קופסת רסק עגבניות לבחוש ולהוסיף מים ותבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה.
שלב 3
0 דקות
להוסיף את פרוסות הבשר ולערבב עם הרוטב.
שלב 4
0 דקות
להוסיף תפוחי אדמה מחולקים לרבעים.
שלב 5
0 דקות
להוסיף מים עד לכיסוי, ולהביא לרתיחה.
שלב 6
60 דקות
לסגור את סיר הלחץ, להנמיך להבה ולבשל כ-60 דקות.
שלב 1
מתוך
6
בסיר לחץ לטגן שני בצל גדולים קצוצים, להוסיף שיני שום קצוצות או כתושות.
שלב 2
מתוך
6
כשהבצל מזהיב להוסיף קופסת רסק עגבניות לבחוש ולהוסיף מים ותבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה.
שלב 3
מתוך
6
להוסיף את פרוסות הבשר ולערבב עם הרוטב.
שלב 4
מתוך
6
להוסיף תפוחי אדמה מחולקים לרבעים.
שלב 5
מתוך
6
להוסיף מים עד לכיסוי, ולהביא לרתיחה.
שלב 6
מתוך
6
לסגור את סיר הלחץ, להנמיך להבה ולבשל כ-60 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
4
ע
ענבל
האם הצופציק של המכסה צריך להיות סגור?
מערכת בישולים
היי ענבל, כן, כדאי לסגור. חג שמח
ע
עפרה קציר
עכשיו עשיתי את המתכון הזה אבל חצי כמות ללא מרק עוף יצא מעולה . רק יש לכם טעות במתכון רשמתם במצרכים פעמיים פפריקה מתוקה .לפי הכמות היה ברור לי שהפעם השניה הפפריקה אמורה להיות חריפה.רצוי לתקן את הטעות. תודה על המתכון.וחג שמח מעפרה קציר.
מערכת בישולים
היי עפרה, תודה ששיתפת ותודה שהסבת את תשומת הלב לגבי הפפריקה, נתקן. יום מקסים
הערות 4