המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את האורז היטב במסננת.
מחממים שמן בסיר ומוסיפים את האורז, מטגנים כמה דקות.
מוסיפים את המים הרותחים עם המלח ומכסים את הסיר. מנמיכים ללהבה נמוכה עד לגמר הבישול.
במחבת גדולה יותר מחממים 2 כפות שמן ומוסיפים את הבצל והתירס (ניתן להמיר את התירס באפונה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים בבחישה קלה כדקה.
מוסיפים את האורז ורוטב הסויה ומטגנים עוד דקה.
מסיטים את האורז לצדדים ומוסיפים את הביצים הטרופות.
מטגנים הכול כמעין חביתה מקושקשת בזהירות רבה ומוספים מלח ופלפל, ממשיכים לטגן עד שהביצים מתבשלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0