המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים ומנקים היטב את חלקי העוף.
קולפים את הקישואים, הגזרים, הבצל, תפוחי העץ ותפוחי האדמה. פורסים אותם ואת הדלורית לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ.
מסדרים בתבנית חסינת-אש שכבה של ירקות, עליה מפזרים את הזיתים וחלקי העוף (ניתן להמיר את הכרעיים ב-1.5 ק"ג עוף מחולק למנות), ומסיימים בשכבה של שארית הירקות.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על העוף והירקות.
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, ואופים בתנור בחום גבוה (220 מעלות) במשך 30 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום, ומרטיבים ברוטב שהצטבר בתחתית התבנית.
מנמיכים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ואופים, ללא כיסוי, במשך 30 דקות נוספות, או עד שהירקות רכים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0