המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשלוק את נתח הבשר עם פלפל אנגלי ועלי דפנה כשעה.
לאחר כמה שעות או לילה, לאחר שהתקרר היטב, לשטוף ולפרוס לפרוסות.
לערבב את התבלינים בסיר רחב, לסדר את פרוסות הבשר.
לקצץ פטרוזיליה בנדיבות ולפזר מעל הבשר.
אם יצאה עוד שכבת בשר לפזר פטרוזיליה בין שכבות הבשר .
לשים מים חמים מעט מעל הבשר. לבשל שעה או שעה וחצי עד שהבשר יתרכך. לבדוק אם צריך עוד מעט מים להוסיף. לא צריך להשאיר הרבה רוטב, מעט מאוד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0