המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הקוסקוס - שמים את הסולת בקערה רחבה עם קצת מלח ובין 4\3 ל-1 כוס שמן, מערבבים ביד כדי שלא יהיו גושים ופותחים את הקוסקוס ביד. נותנים חמש דקות לנוח.
בינתיים מכינים את המרק: שמים מים שירתחו, את התבלינים לפי הטעם, את הכוסברה, תפוח האדמה גזר, כרוב, דלעת, חומוס ועוף ומבאים לרתיחה כמובן בסירים של קוסקוס.
את הקוסקוס מעבירים לסיר של הקוסקוס המחורר ושמים על המרק כעשרים דקות.
מורידים את הקוסקוס לקערה רחבה ושמים בערך כוס מים ופותחים ביד דרך מסננת שלא יהיו גושים.
מחזירים את הקוסקוס לסיר העליון מעל המרק לעוד 20 דקות.
חוזרים עוד פעם על הפעולה: בקערה רחבה בערך כוס מים פותחים עם היד.
שמים שוב על המרק כחצי שעה מורידים מהגז. פותחים עם היד ללא מים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0