המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל שחור גרוס, מקמחים ומנערים את שאריות הקמח.
משחימים במחבת חמה עם שתי כפות שמן זית. יש לשים לב לא לטגן את כל הנתחים בבת אחת.
בסיר גדול מאדים את ירקות השורש החתוכים, השומר והכרישה, ומוסיפים את השעועית הלבנה, הפטרוזיליה, התימין ואת היין הלבן. מוסיפים את הבשר המושחם ומכסים במים (כ-5 ס"מ מעל לבשר).
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-180 דקות.
מוסיפים את ראשי השום החצויים ואת קליפת התפוז המגוררת ומבשלים עוד 30 דקות.
מגישים את הבשר עם הירקות בצלחת הגשה גדולה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0