המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את כל הרכיבים, עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
מניחים את הבצק בצד כעשר דקות, ולשים אותו שוב.
מכסים ומתפיחים כחצי שעה עד שמכפיל את נפחו (תלוי במזג האוויר, ככל שחם הבצק תופח מהר יותר).
לשים את הבצק שוב.
מעצבים: אפשר להכין צמות מ-3 חתיכות מגולגלות לרצועות-נקניק. אפשר פשוט לעשות לחמניות עגולות. או, אפשר לפתוח את הבצק ובקצה לחתוך עם סכין ולגלגל.
נותנים לצורות לתפוח (לא יותר מידי).
טורפים ביצה+ חלמון נוסף, ומברישים את המאפים. מפזרים שומשום.
אופים בחום של 200 עד שהלחם משחים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0