פורסים את הפלפלים לרצועות דקות.את הגזרים מגרדים על פומפייה גסה. את הכרוב פורסים לרצועות דקות.את הבצל ירוק חותכים בגודל 1/2 ס"מ, גם את הבצל לבן וגם את הבצל ירוק. מוסיפים את הנבטים.
שלב 2
0 דקות
בסיר יבש קולים 4-5 כפות שומשום, משגיחים שלא יישרף .
שלב 3
0 דקות
מפזרים על הירקות המוכנים.
שלב 4
0 דקות
באותו סיר שמים 1/3 כוס שמן, 1/3 כוס רוטב סויה, 1/3 כוס חומץ, 2 כפות סוכר. מבשלים תוך כדי ערבוב, כשהרוטב רותח, שופכים על הירקות, מערבבים היטב.
שלב 1
מתוך
4
פורסים את הפלפלים לרצועות דקות.את הגזרים מגרדים על פומפייה גסה. את הכרוב פורסים לרצועות דקות.את הבצל ירוק חותכים בגודל 1/2 ס"מ, גם את הבצל לבן וגם את הבצל ירוק. מוסיפים את הנבטים.
שלב 2
מתוך
4
בסיר יבש קולים 4-5 כפות שומשום, משגיחים שלא יישרף .
שלב 3
מתוך
4
מפזרים על הירקות המוכנים.
שלב 4
מתוך
4
באותו סיר שמים 1/3 כוס שמן, 1/3 כוס רוטב סויה, 1/3 כוס חומץ, 2 כפות סוכר. מבשלים תוך כדי ערבוב, כשהרוטב רותח, שופכים על הירקות, מערבבים היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0