המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בשמן את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים את שוקי העוף ובוזקים חוויג' בכמות נדיבה.
מוסיפים מעט מים רתוחים בגובה 2 ס"מ בערך מגבירים להבה ומכסים את הסיר למשך 4 דקות.
לאחר מכן מנמיכים להבה ומוסיפים את יתרת המים הרתוחים.
מוסיפים כף מרק עוף מלח ואת תפוחי האדמה חתוכים לחצאים במידה והם גדולים (אם הם קטנים משאירים בשלמותם). מוסיפים את הכוסברה והשום.
מבשלים באש נמוכה וסוגרים מכסה עד שהעוף ותפוחי האדמה מבושלים.
לקראת סיום הבישול מכינים רביכה: מערבבין 2 כפות קמח וכוס מים ברז עד תערובת ללא גושים, מוסיפים את הרביכה למרק. בוחשים היטב כדי שלא ייווצרו גושים במרק.
מכסים ממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.
יוצקים 2 כוסות מים רתוחים, מוסיפים בהדרגה את הסולת תוך כדי בחישה על מנת שלא יווצרו גושים. מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל תוך בחישה על להבה נמוכה עד קבלת מרק אחיד וסמיך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0