מטגנים בצל גדול קצוץ במעט שמן, מוסיפים חצי קילו בשר טחון ומפוררים בעזרת כף מעץ עד שהופך לחלקיקים קטנים, מוסיפים חופן צנוברים, מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה או חריפה לפי הטעם. מטגנים את הבשר עד שמשנה את צבעו.
שלב 2
0 דקות
לוקחים את המצות השלמות, מורחים בביצה הטרופה ומתחילים לסדר בשכבות על גבי מחבת גדולה עם מעט שמן, שמים מצה, עליה שכבה דקה של הבשר הטחון, ושוב מצה טבולה בביצה, כך עד שמסיימים את כל המצות ותערובת הבשר.
שלב 3
0 דקות
מטגנים את שכבות הפסטל על אש קטנה, עם מכסה סגור עד להשחמת החלק התחתון. בעזרת מחבת נוספת באותו גודל, הופכים בזהירות את הפסטל למחבת השנייה כדי לטגנו מהצד השני. יש לטגן שוב בזהירות עד שהוא משחים בכיוון השני. לאחר שמתקרר ניתן לחתוך למשולשים, או ריבועים ולאכול בהנאה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מטגנים בצל גדול קצוץ במעט שמן, מוסיפים חצי קילו בשר טחון ומפוררים בעזרת כף מעץ עד שהופך לחלקיקים קטנים, מוסיפים חופן צנוברים, מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה או חריפה לפי הטעם. מטגנים את הבשר עד שמשנה את צבעו.
שלב 2
מתוך
3
לוקחים את המצות השלמות, מורחים בביצה הטרופה ומתחילים לסדר בשכבות על גבי מחבת גדולה עם מעט שמן, שמים מצה, עליה שכבה דקה של הבשר הטחון, ושוב מצה טבולה בביצה, כך עד שמסיימים את כל המצות ותערובת הבשר.
שלב 3
מתוך
3
מטגנים את שכבות הפסטל על אש קטנה, עם מכסה סגור עד להשחמת החלק התחתון. בעזרת מחבת נוספת באותו גודל, הופכים בזהירות את הפסטל למחבת השנייה כדי לטגנו מהצד השני. יש לטגן שוב בזהירות עד שהוא משחים בכיוון השני. לאחר שמתקרר ניתן לחתוך למשולשים, או ריבועים ולאכול בהנאה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0