המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה.
מוסיפים את העגבניה והקבנוס (או הנקניקיות) ומטגנים קלות.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים תוך כדי ערבוב 2 דקות.
שופכים מים לפי הוראות היצרן ומוסיפים את אבקת המרק.
לאחר שהמים מצטמצמים מוסיפים את המלח, הפלפל והאורגנו.
כאשר הפתיתים מוכנים מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0