המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי הבצק, פרט לקמח, בקערה אחת או בפוד פרוססור, מערבבים טוב ומוסיפים קמח.
לשים לבצק נעים למגע ומכניסים למקרר לשעה.
מוציאים מהמקרר, מרדדים וקורצים עיגולים עם כוס. לוקחים כל עיגול ביד ומגלגלים לסיגר.
מניחים על תבנית האפייה ואופים בחום בינוני כ 15-20 דקות עד להזהבה קלה.
בנתיים מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה את 2 כוסות המים ושתי כוסות הסוכר ומנמיכים את האש.
טובלים את העוגיות החמות בסירופ ומגלגלים בקוקוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0