המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בסיר כוסברה קצוצה דק, מפזרים מעל את הגמבה, תפוחי אדמה, שום, פלפל יבש חריף ודגים.
מוסיפים את המים, מפזרים מעט מלח על הדג ומבשלים כ-15 דקות.
מערבבים בקערית את השמן, פפריקה, פלפל, כורכום, כמון ואת שאר המלח, שופכים מעל הדג ומבשלים עוד כ-30 דקות, עד לספיגת הנוזלים.
מוסיפים כוסברה מעל לדג ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
במהלך הבישול מרטיבים את הדג עם הרוטב כדי שיספוג טעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3