המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הנודלס לפי ההוראות למצב 'אל-דנטה'. מסננים את האטריות, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
הכנת הירקות: מוסיפים לווק שמן ומחממים. כשהשמן חם, מוסיפים את קוביות החצילים ומטגנים עד קבלת גוון זהוב. מוציאים את קוביות החציל הזהוב מהווק ומניחים בקערה עם נייר סופג.
מוסיפים לווק עם מעט שמן חם את קוביות הבצל ומטגנים עד שהן הופכות לשקופות. מוסיפים את הג'ינג'ר המגורר ואת השום הכתוש ומטגנים במשך כדקה אחת תוך כדי ערבוב. מוסיפים לווק מעט שמן, ואת קוביות הפלפלים והפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך מספר דקות נוספות, עד שהפטריות משנות את צבען.
מחזירים לווק את קוביות החצילים והנודלס. יוצקים את הרוטב ומקפיצים יחד במשך כשתי דקות, תוך כדי ערבוב. מוציאים את המוקפץ מהווק ומעבירים לכלי הגשה נאה.
לקראת ההגשה מפזרים מעל המוקפץ את השומשום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0