המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת המוס: להמיס שוקולד, קקאו וחמאה על אש (לא להרתיח).
לאחר הצינון, להקציף חלבונים וסוכר לקצף חזק, לערבב בקיפול את תערובת השוקולד לקצפת.
הכנת הבסיס: להרטיב את הביסקוויטים בנס קפה, לרפד תבנית בשכבת ביסקוויטים, למרוח שכבה של המוס, לכסות בשכבה נוספת של ביסקוויטים, ולמרוח מעל שכבת מוס נוספת.
לציפוי: להקציף שמנת מתוקה וסוכר וניל, לצפות מעל.
לקרר את העוגה במקר, עד שמתייצבת, מומלץ לפחות ללילה.
ניתן להשתמש בשמנת צמחית ומרגרינה, ואז העוגה פרווה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0