המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
חותכים את השליש התחתון של האספרגוס, ומשליכים.
שוטפים ומניחים בתבנית המתאימה לתנור.
יוצקים שמן הזית על האספרגוס ובוזקים מלח, פלפל ושום לפי הטעם.
מערבבים קלות, ומשטיחים את האספרגוס בתבנית.
אופים בתנור כעשר דקות.
מגישים חם או קר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0