המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במחבת כבדה וגדולה שמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שיתחילו להזהיב. מוסיפים את הפטריות והג'ינג'ר, ומטגנים עד שלא יישארו נוזלים במחבת. מעבירים את תכולת המחבת לקערה.
מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את כבדי העוף עד שישחימו. מחזירים למחבת את הבצל והפטריות, מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי מתוק ומטגנים עוד 3 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מחלקים את הקוסקוס לצלחות אישיות, שמים מעל כבד ופטריות, מעטרים בבצל ירוק קצוץ ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0