מחלקים את הקרם ל-3 חלקים שווים. לחלק אחד, מוסיפים שוקולד מריר מומס, ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. באותו אופן מערבבים שוקולד חלב ולבן לשני החלקים הנותרים.
שלב 3
0 דקות
מסדרים ביסקוויטים בתבנית, ומרטיבים מעט בחלב. מכניסים את שלושת הקרמים לשקיות זילוף, ומזלפים תלוליות על שכבת הביסקוויטים. מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת, ומזלפים מעליה שוב משלושת הקרמים. שומרים בקירור.
שלב 4
0 דקות
לקינוח אישי כמו בתמונה, מקפיאים את הקרמים בתבנית סיליקון כדורים, מחלצים ומסדרים בין השכבות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מקציפים שמנת עם פודינג וסוכר, עד לקבלת קרם יציב.
שלב 2
מתוך
4
מחלקים את הקרם ל-3 חלקים שווים. לחלק אחד, מוסיפים שוקולד מריר מומס, ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. באותו אופן מערבבים שוקולד חלב ולבן לשני החלקים הנותרים.
שלב 3
מתוך
4
מסדרים ביסקוויטים בתבנית, ומרטיבים מעט בחלב. מכניסים את שלושת הקרמים לשקיות זילוף, ומזלפים תלוליות על שכבת הביסקוויטים. מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת, ומזלפים מעליה שוב משלושת הקרמים. שומרים בקירור.
שלב 4
מתוך
4
לקינוח אישי כמו בתמונה, מקפיאים את הקרמים בתבנית סיליקון כדורים, מחלצים ומסדרים בין השכבות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0