ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל ואת השום הכתוש.
שלב 2
0 דקות
מאדים על אש בינונית כחמש דקות עד קבלת גוון שקוף.
שלב 3
10 דקות
מוסיפים לסיר את האפונה, תפוחי האדמה וציר הירקות (ניתן להמיר את ציר הירקות במים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומביאים לרתיחה.
שלב 4
10 דקות
מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עוד 10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
שלב 5
0 דקות
מוציאים 4 כפות אפונה מבושלת ושומרים בצד להגשה. בעזרת בלנדר מוט מרסקים את המרק, עד קבלת מרקם קטיפתי.
שלב 6
0 דקות
מבשלים את המרק על אש בינונית, מוסיפים את השמנת ואת הנענע ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
שלב 7
0 דקות
מקשטים ברצועת נענע ובמעט אפונה מבושלת. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
7
ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל ואת השום הכתוש.
שלב 2
מתוך
7
מאדים על אש בינונית כחמש דקות עד קבלת גוון שקוף.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים לסיר את האפונה, תפוחי האדמה וציר הירקות (ניתן להמיר את ציר הירקות במים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
7
מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עוד 10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
שלב 5
מתוך
7
מוציאים 4 כפות אפונה מבושלת ושומרים בצד להגשה. בעזרת בלנדר מוט מרסקים את המרק, עד קבלת מרקם קטיפתי.
שלב 6
מתוך
7
מבשלים את המרק על אש בינונית, מוסיפים את השמנת ואת הנענע ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
שלב 7
מתוך
7
מקשטים ברצועת נענע ובמעט אפונה מבושלת. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0