המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הבשר לפרוסות כמו שניצל בעובי 1 סנטימטר.
בקערה מערבבים את כל יתרת החמרים (ללא השומן) עם מעט מאוד מים לקבלת משרה לבשר.
מושחים את הבשר במשרה מכל צדדיו ומניחים בקערה במקרר ללילה לספיגת כל הטעמים.
למחרת פורסים פרוסות של שומן כבש, מדליקים את המנגל ומניחים את השווארמה על האש כשעל כל נתח שווארמה מניחים חתיכת שומן (יש לדאוג לא לשים את הבשר קרוב מאוד לאש לבל ייחרך).
הופכים מידי פעם את הבשר ומניחים שוב מעל חתיכות שומן, כדי שהשומן יטפטף על הבשר.
על קרש חיתוך פורסים את הבשר לחתיכות קטנות כמו במסעדות שווארמה (אפשר לפרוס גם את השומן לאחר צריבה חזקה על האש) ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0