המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקמחים את הבשר מכל צדדיו.
בסיר גדול וכבד מחממים את השמן וסוגרים את הבשר המקומח מכל הצדדים.
מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים להשחמה. מוסיפים את הטימין, היין, ציר בקר (אפשר להמיר גם בקוביות תיבול לצלי עם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מערבבים ומביאים להרתחה ללא מכסה.
לאחר הרתיחה מורידים את האש, מכסים את הסיר ומניחים להתבשל כ-60 דקות.
לאחר שעה, מוסיפים את הגזרים והערמונים, מערבבים, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כ-90 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0