המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחמים תנור לחום של 180 מעלות.
בסיר רחב ושטוח (שאפשר להכניס לתנור) מחממים שמן, מוסיפים שום וצ'ילי מתוק, מקפיצים את נתחוני העוף הצמחוניים 4-5 דקות.
מערבבים בקערה את ציר הירקות, הלימון והתבלינים, יוצקים על נתחוני העוף הצמחוניים, מערבבים ומוסיפים פטרוזיליה.
חוצים את תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ-2 דקות.
מעבירים לתנור לחצי שעה או עד הזהבה ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0