המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הספגטי על פי הוראות היצרן ומסננים.
מאדים את הבצל בשמן זית כ-3 דקות. מוסיפים חזה אווז וממשיכים לטגן עד שהם שחומים מעט. מוסיפים בשר טחון, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבשר מפורר ושחום לגמרי. מקררים.
מוסיפים לתערובת 2 מתוך 5 הכפות של הפירורית המתובלת. מערבבים כרבע מתערובת הבשר הטחון ו-3 הכפות הנותרות של הפירורית המתובלת עם הספגטי.
ממלאים את השוקיים ב-3/4 מתערובת הבשר הטחון שנשארה. סוגרים ומהדקים בקיסם.
מטגנים את השוקיים במחבת עם שמן זית עד שהן שחומות. מקררים מעט ושולפים מהשוקיים את הקיסמים.
מחממים תנור ל-120 מעלות.
שמים בתחתית הסיר את פרוסות תפוחי האדמה, מפזרים עליהן מחצית מכמות הספגטי ומהדקים. מעל שמים את השוקיים בצפיפות ועליהן את שכבת הספגטי הנוספת. מהדקים. יוצקים לסיר, סביב-סביב את השומן בו טוגנו השוקיים.
מכסים את הסיר, מכניסים לתנור לאפייה במשך הלילה.
הופכים את הסיר לתוך צלחת הגשה גדולה ופורסים את המאפה כמו עוגה למשולשים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0