המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בתחתית תבנית הגשה גבוהה (שמתאימה גם לתנור) מחצית מכמות רצועות הבצל.
מתבלים באופן חופשי מכל התבלינים היבשים.
מפזרים מחצית מכמות הפירות היבשים.
מפזרים ראש שום.
מזליפים מעל הכל רבע כוס שמן זית .
מניחים את הבשר.
מסדרים שוב שכבת בצל, פירות יבשים, שום, תבלינים ושמן זית.
מכסים עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-30 דקות.
מורידים את הטמפרטורה ל-160 מעלות וצולים עוד כ-240 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0